Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hei!

Olen täyteainehoitoihin ja jalkahoitoihin sekä mesolanka- ja mesoterapiahoitoihin erikoistunut kosmetologi (valmistunut vuonna 2017) ja sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja (valmistunut v. 2019). Olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon vuonna 2017.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani FM (eläinfysiologia) ja FT (immunologia ja allergologia). Olen tehnyt vuosien ajan tutkimustyötä mm. allergioiden ja astman immunologisiin mekanismeihin liittyen. Opiskeluiden myötä olen pystynyt yhdistämään teoriatietoa käytännön hoiva- ja hyvinvointityöhön. Sisätauteihin kouluttautuneena sairaanhoitajana ja jalkahoitajana olen perehtynyt mm. diabetesta ja reumaa sairastavien jalkaterveyteen ja jalkojen riskianalyysien tekemiseen.

Olen aina ollut kiinnostunut ei-kirurgisin menetelmin tehtävistä anti-age -hoitomuodoista ja ihon nuorekkuuden säilyttämisestä. Hoidoissani yhtenä tärkeänä kriteerinä on säilyttää kunkin asiakkaan luonnollinen ja ajaton kauneus. Tällä hetkellä teen niitä hoitoja, joiden avulla on mielestäni parhaiten mahdollista säilyttää ihon nuorekkuus ja hoitaa jo muodostuneita ikääntymismuutoksia. Muistathan, että eri hoitoja voi ja kannattaa yhdistää! Lisäksi kun puhutaan mesoterapiasta, mikroneulauksesta tai biorevitalisaatiosta, tuottavat sarjahoidot aina parhaan tuloksen.

Teen kasvo- ja jalkahoitoja iltaisin ja viikonloppuisin, muut ajat teen töitä sairaanhoitajana. Parhaiten minut saat kiinni sähköpostilla tai viestillä. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini :)      

                         

Lisäkoulutukset:

- Täyteaineet, peruskurssi / keskikasvot, nasolabiaalipoimut, huulet ja skinboosterit  (8.12.2018 Finnestetiikka)

- Täyteaineet, jatkokurssi / huulten muotoilu, 5 eri tekniikkaa  (28.5.2019 Finnestetiikka)

- Täyteaineet, jatkokussi / alakasvojen muotoilu ja facelift (25.5.2019 Finnestetiikka )

- Mesoterapia ja kemialliset kuorinnat (20.3.2019 Nordic Skin)

- Mesolangat (12.1.2019 Esthetics Beauty Import Finland)

- Cog -langat (ns. väkäslangat) (26.10.2019 Esthetics Beauty Import Finland)