fbpx

Esittely

Hei!

Olen koulutukseltani kosmetologi, sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja ja jalkahoitaja. Olen käynyt kattavat lisäkoulutukset täyteaine-, mesolanka- sekä mesoterapiahoitoihin.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani FM (eläinfysiologia) ja FT (immunologia ja allergologia). Olen tehnyt vuosien ajan tutkimustyötä mm. allergioiden ja astman immunologisiin mekanismeihin liittyen. Opiskeluiden myötä olen pystynyt yhdistämään teoriatietoa käytännön hoiva- ja hyvinvointityöhön. Sisätauteihin kouluttautuneena sairaanhoitajana ja jalkahoitajana olen perehtynyt mm. diabetesta ja reumaa sairastavien jalkaterveyteen ja jalkojen riskianalyysien tekemiseen.

Olen aina ollut kiinnostunut ei-kirurgisin menetelmin tehtävistä anti-age -hoitomuodoista ja ihon nuorekkuuden säilyttämisestä. Hoidoissani yhtenä tärkeänä kriteerinä on säilyttää kunkin asiakkaan luonnollinen ja ajaton kauneus. Tällä hetkellä teen niitä hoitoja, joiden avulla on mielestäni parhaiten mahdollista säilyttää ihon nuorekkuus ja hoitaa jo muodostuneita ikääntymismuutoksia. Muistathan, että eri hoitoja voi ja kannattaa yhdistää! Lisäksi kun puhutaan mesoterapiasta, mikroneulauksesta tai biorevitalisaatiosta, tuottavat sarjahoidot aina parhaan tuloksen.

Kauneuden- ja terveydenhoitoon liittyvää tietoa ja vinkkejä mm. ihonhoitoon löytyy ”Ihon Alla” -blogistani. Lue sieltä lisää! Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini 🙂

Lisäkoulutukset:

– Täyteaineet, peruskurssi / keskikasvot, nasolabiaalipoimut, huulet ja skinboosterit  (8.12.2018 Finnestetiikka)

– Täyteaineet, jatkokurssi / huulten muotoilu, 5 eri tekniikkaa  (28.5.2019 Finnestetiikka)

– Täyteaineet, jatkokussi / alakasvojen muotoilu ja facelift (25.5.2019 Finnestetiikka )

– Mesoterapia ja kemialliset kuorinnat (20.3.2019 Nordic Skin)

– Mesolangat (12.1.2019 Esthetics Beauty Import Finland)

– Cog -langat (ns. väkäslangat) (26.10.2019 Esthetics Beauty Import Finland)