fbpx

Huulten täyttö ja muotoilu

Hyacorp lips

Huulten täytöllä ja muotoilulla voidaan mm. korostaa huulten rajaa ja/tai amorinkaarta, korjata mahdollisia epäsymmetrioita, nostaa alaspäin kääntyneitä suupieliä ja poistaa kasvoilla olevaa surullista tai vihaista yleisilmettä. Huulten täytössä tarkoituksena ei ole saavuttaa suuria, luonnottoman näköisiä huulia, vaan korostaa omia hyviä piirteitä ja tuoda lisävolyymiä sinne, mihin tarvetta on.  Ei siis kannata pelätä, että yhden täyttökerran jälkeen huulten koko muuttuisi liikaa. Koska huulen muotoja on yhtä monta kuin omistajaansakin, ei yksi injektointitekniikka sovi kaikille. Konsultaatiossa käymmekin läpi sitä, mikä menetelmä olisi paras juuri sinun huulillesi.

 

Huulten täyttö sopii kaiken ikäisille, ja eri iässä huulten täytöllä voi olla myös erilaiset tarkoitukset. Esim. iän mukana huulet kapenevat ja pyrkivät kääntymään sisäänpäin.  Tällöin huulten täytöllä voidaan huuliin tuota takaisin nuorekkuutta ja kosteutta jo vähäiselläkin täyteainemäärällä. Tuloksena tällöin on hienoinen ja ei-silmiinpistävä muutos, jolla voi kuitenkin olla merkittävää vaikutusta kantajansa olemukseen ja eritoten tyytyväisyyteen omaan ulkonäköön. Huulia voidaan myös tarpeen mukaan kosteuttaa ja huulen ympärillä olevia juonteita poistaa käyttämällä ristiinsitomatonta HYAcorp -fine skinboosteria.

 

Itselleni HYAcorp lips:n sisältämä 1ml täyteainetta on samalla maksimimäärä, mitä yhdellä käyntikerralla laitan  asiakkaan huuliin. Usein tätä vähempikin määrä on yhdelle injektiokerralle riittävä, jos täyteainetta laitetaan vain esim. ylähuuleen tai huulet kaipaavat vain hiukan pulleutta ja kosteutusta. Tämä siksi, ettei huulia tulisi koskaan ns. ylitäyttää, eli injektoida kudokseen kerralla suuria määriä ainetta. Tällöin on vaarana, että kudokset venyvät, ja huuliin muodostuu palautumattomia ihovaurioita.

 

Huulten muotoilussa on hyvä muistaa, ettei hyaluronihappovalmiste pysy ihossa ensimmäisen hoitokerran jälkeen yhtä pitkään kuin seuraavien hoitokertojen jälkeen. Kun täyteainehoitoja tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi. Huulten täytössä tulisikin alkuun käydä 2-3 kertaa ensimmäisen puolen vuoden aikana, jolloin muutokset tapahtuvat hiljakseen kudosvaurioita tekemättä. Kun haluttu muoto on saavutettu, tulosta voidaan ylläpitää käymällä uusintakäsittelyssä kerran tai pari kertaa vuodessa.

 

Lue lisää:

Mitä täyteainehoidoissa tehdään ja kenelle nämä hoidot sopivat?

Täyteaineisiin liittyvät uskomukset vs. todellisuus – injektiohoitajan näkemys

 

Tervetuloa huulten täyttöön ja muotoiluun smile

Täyteaineiden hinnat