fbpx

Kasvohoidot

Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Täydelliseen kasvohoitoon kuuluu kaikki mitä kasvohoidolta voi odottaa rentouttavaa hierontaa unohtamatta. Ennen hoitoa päätetään käytettävät hoitotuotteet sekä ihon kuorintamenetelmä. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää timanttihiontaa ja/tai ultraääntä tai esim. herkän ihon entsyymikuorintaa. Kuorinta voidaan tehdä myös kevyellä happoliuoksella. Ihon tarpeiden mukaan valitut ihon puhdistustuote, naamio, seerumi ja loppuvoiteet täydentävät tehokkaan lopputuloksen!

 

Täydellinen kasvohoito ihotyypin mukaisesti & silmänympäryshoito – 72

Hoito sisältää ihon puhdistuksen ja kuorinnan (timantti- ja ultraäänilaitteilla sekä tarvittaessa mekaanisesti), seerumin, kasvo-, kaula- ja dekolteehieronnan, naamion, voiteen ja kulmien muotoilun. Hoitoon kuuluu myös ihoa tehokkaasti kosteuttava ja hoitava C-vitamiinia sisältävä silmänympärysnaamio.

 

Kiinteyttävä kasvohoito68

Hoito sisältää ihon puhdistuksen, laitteella tai mekaanisesti tehdyn kuorinnan, kiinteyttävän ultraäänihoidon punaisella LED -valolla, kiinteyttävän seerumin, kasvo-, kaula- ja decolteehieronnan, anti-age naamion ja ihoa tehokkaasti kiinteyttävät loppuvoiteet. Silmänympärysnaamio hoidon yhteydessä +10.