Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mikroneulauksesta apua moneen iho-ongelmaan

 Ihon mikroneulaus eli ihon "piikitys" joko mikroneulaustelalla tai automaattisella neulauslaitteella alkaa olemaan monelle tuttu juttu, eikä vähiten hoidolla saavutettavien upeiden tulosten vuoksi. Mikroneulauksella voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia, kuten ikääntynyttä ja auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, arpia ja laajentuneita ihohuokosia. Mikroneulaus aikaansaa ihoon hallitun vaurion, jota ihon omat solut alkavat korjata. Tämä ihon korjausprosessi aikaansaa uusien fibroblastisolujen syntymistä, kasvutekijöiden vapautumista sekä kollageenin ja elastiinin määrän lisääntymistä hoidetulla alueella. Hoidon seurauksena iho kiinteytyy ja juonteet madaltuvat seuraavien kuukausien aikana. Mikroneulaushoito kannattaa parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi toteuttaa sarjahoitona esim. 3-6 kertaa 3-6 viikon välein.

 

Teen mikroneulaushoidot käyttäen automaattista DrPen -neulakynää, jossa käytetään 12 piikkistä, steriiliä neulauspäätä. Automaattinen neulaus takaa entistä tehokkaamman hoidon, koska nopeasti liikkuvat neulat stimuloivat ihoa tuottamaan merkittäviä määriä uutta kollageenia ja elastiinia. Neulan pituutta ja naulausterän nopeutta voidaan säädellä ihoalueesta ja asiakkaan ihon paksuudesta riippuen. Lisäksi automaattinen neulaus on asiakkaalle käsikäyttöistä rullaa kivuttomampi vaihtoehto. Kivun tunnetta voidaan edelleen vähentää puuduttamalla ihon ja kaulan alue ennen hoitoa pintapuudutevoiteella.

 

Käytän mikroneulaushoidon yhteydessä Caregen HSR 1% -aktiiviaineampullin, jossa on yhteensä 78 eri aktiiviainetta mm. 1% hyaluronihappoa, eri vitamiineja, aminohappoja ja peptidejä. Neulauksen jälkeen iholle levitetään vielä B3/6/9/12 -vitamiineja sisältävä steriili ampulli, jonka avulla voidaan hoidon tuloksia edelleen tehostaa. B -vitamiinit vaikuttavat mm. ihoa uudistavasti ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Hoidon jälkeen iholle levitetään vielä punoitusta rauhoittava ja kosteuttava naamio sekä loppuvoiteet.

Heti hoidon jälkeen iho punoittaa, ja tuntuma on samankaltainen kuin auringossa poltettu iho. Punoituksen kesto on yksilöllistä, mutta se kestää yleensä 12-24 tunnin ajan. Ihon käsittelyä tulisi tänä aikana välttää.

Mikroneulauksen tehoa voidaan vielä lisätä kotihoitotuotteiden avulla. Kysy tästä lisää viestillä tai varaa oma aikasi!

 

Ihon kemiallinen kuorinta (happohoito)

Ihon kemiallisia kuorintoja eli happohoitoja käytetään ihoa tehokkaaseen uudistamiseen ja kirkastamiseen sekä ihon värin ja pinnan tasoittamiseen. Eri vahvuisten happoliuosten avulla voidaan myös hoitaa mm. aknearpia ja juonteista, auringon vaurioittamaa ihoa. Happohoito aktivoi ihon fibroblastisolujen toimintaa ja lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kuulaampi ja kiinteämpi.

Ihon kemiallisessa kuorinnassa ihon ylin pintakerros kuoritaan mietojen orgaanisten happojen avulla. Iholle voidaan käyttää eri vahvuisia happoja ihon tarpeen ja kunnon mukaan. Ensimmäistä kertaa ihon kemialliseen kuorintaan tulevalla asiakkaalla hoitosarja aloitetaan miedommalla hapolla ja lyhyellä vaikutusajalla.

Käytössäni on kaksi eri hoitosarjaa, Medicalia Skincare ja Denova Pro, joista valitsen sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kaikki happohoidot ovat saman hintaisia käytetystä haposta riippumatta.

 

 

Ihoa vahvistava happohoito (Denova Pro)

40% mantelihappoa ja atselaiinihappoa sisältävä hoito tasapainottaa ja puhdistaa herkkää ihoa ja vähentää ihon talintuotantoa. Hapot vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Sopii herkän ihon ja aikuisen akneihon hoitoon, ruusufinniin sekä aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon.

 

Ihoa kirkastava ja kiinteyttävä tuhkimohoito (Denova Pro)

30% palorypälehappoa ja laktobionihappoa sisältävä hoito sopii mm. juonteiden, arpien ja pigmenttimuutoksien häivyttämiseen. Napakoittaa ja silottaa ihon rakennetta sekä tasapainottaa liiallista talintuotantoa.

 

Zinc & Peptides peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Mm. maito- ja glykolihappoja sisältävä liuos hoitaa ja tasapainottaa aknea ja rasvaista ihoa, kontrolloi ihon bakteerimuodostusta. Anti-age -vaikutus. Sopii ensikertalaiselle.

 

Collagen & Vitamin C Peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Antioksidanttinen anti-age -hoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa, ja auttaa ylläpitämään ihon kosteutta. Sopii erityisesti aikuiselle, kuivalle iholle. Sisältää mm. kollageenia, C-vitamiinia, 32% maitohappoa ja glukolihappoa.

 

Retinol & Hexylresorcinol Peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Tehokkaasti kiinteyttävä ja uudistava anti-age -hoito. Ihanteellinen ihon valovaurioiden häivyttämiseen. Sopii ikääntyneelle ja paksulle iholle. Sisältää mm. micro-retinolia, 35% maitohappoa ja glykolihappoa.