fbpx

Kemialliset kuorinnat / happohoidot

Ihon kemiallisia kuorintoja eli happohoitoja käytetään ihoa tehokkaaseen uudistamiseen ja kirkastamiseen sekä ihon värin ja pinnan tasoittamiseen. Eri vahvuisten happoliuosten avulla voidaan myös hoitaa mm. aknearpia ja juonteista, auringon vaurioittamaa ihoa. Happohoito aktivoi ihon fibroblastisolujen toimintaa ja lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kuulaampi ja kiinteämpi.

Ihon kemiallisessa kuorinnassa ihon ylin pintakerros kuoritaan mietojen orgaanisten happojen avulla. Iholle voidaan käyttää eri vahvuisia happoja ihon tarpeen ja kunnon mukaan. Ensimmäistä kertaa ihon kemialliseen kuorintaan tulevalla asiakkaalla hoitosarja aloitetaan miedommalla hapolla ja lyhyellä vaikutusajalla.

Käytössäni on kaksi eri hoitosarjaa, Medicalia Skincare ja Denova Pro, joista valitsen sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kaikki happohoidot ovat saman hintaisia käytetystä haposta riippumatta.

 

Ihoa vahvistava happohoito (Denova Pro)

40% mantelihappoa ja atselaiinihappoa sisältävä hoito tasapainottaa ja puhdistaa herkkää ihoa ja vähentää ihon talintuotantoa. Hapot vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Sopii herkän ihon ja aikuisen akneihon hoitoon, ruusufinniin sekä aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon.

 

Ihoa kirkastava ja kiinteyttävä tuhkimohoito (Denova Pro)

30% palorypälehappoa ja laktobionihappoa sisältävä hoito sopii mm. juonteiden, arpien ja pigmenttimuutoksien häivyttämiseen. Napakoittaa ja silottaa ihon rakennetta sekä tasapainottaa liiallista talintuotantoa.

 

Zinc & Peptides peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Mm. maito- ja glykolihappoja sisältävä liuos hoitaa ja tasapainottaa aknea ja rasvaista ihoa, kontrolloi ihon bakteerimuodostusta. Anti-age -vaikutus. Sopii ensikertalaiselle.

 

Collagen & Vitamin C Peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Antioksidanttinen anti-age -hoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa, ja auttaa ylläpitämään ihon kosteutta. Sopii erityisesti aikuiselle, kuivalle iholle. Sisältää mm. kollageenia, C-vitamiinia, 32% maitohappoa ja glukolihappoa.

 

Retinol & Hexylresorcinol Peel (pH 2) (Medicalia Skincare)

Tehokkaasti kiinteyttävä ja uudistava anti-age -hoito. Ihanteellinen ihon valovaurioiden häivyttämiseen. Sopii ikääntyneelle ja paksulle iholle. Sisältää mm. micro-retinolia, 35% maitohappoa ja glykolihappoa.