fbpx

Mesoterapia

Mesoterapian avulla aktiiviaineet saadaan oikeaan vaikutuspaikkaansa

Mesoterapia -termillä tarkoitetaan vitamiinien ja muiden aktiiviaineiden, esimerkiksi aminohappojen ja hyaluronihapon, injektoimista ihon sisään. Mesoterapia tehdään perinteisesti neula-ruisku tekniikalla, jolloin aine saadaan kulkeutumaan juuri minne sen pitääkin. Sarjapistokset aiheuttavat ihossa hallitun vaution, jolloin ihon omat korjausmekanismit aktivoituvat, ja syntyy uuttaa kollageenia ja elastiinia (ihon kimmoisuudelle ja vetolujuudelle välttämättömät proteiinit). Mesoterapiahoidot kannattaa aina tehdä sarjahoitoina parhaan lopputulokset saamiseksi esim. 3-6 kertaa 2-3 viikon välein.

 

Caregen Dermaheal SR ja HSR 1%

Mesoterapiassa voidaan käyttää erilaisia aktiiviainekoktaileja halutusta hoidon tavoitteesta ja ongelmasta riippuen. Ihon sisään injektoitavat aineet ovat aina steriilejä, yksittäispakattuja tuotteita. Omissa hoidoissani käytän Caregenin Dermaheal SR ja HSR1% aktiiviainekoktaileja, jotka sisältävät yhteensä 57 eri aktiiviainetta. Caregenin Dermaheal -tuotteista, aktiiviaineista ja tuotteisiin liittyvistä tutkimustuloksista voit löytää lisätietoa täältä.

Yhtenä tärkeimmistä ainesosista, joita Caregen HSR1% sisältää on 1% hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ikääntymisen seurauksena ihossamme olevan hyaluronihapon määrä vähenee, mikä johtaa juonteiden syntymiseen ja ihon veltostumiseen. Tiesitkö että hyaluronihappo voi sitoa 1000 -kertaisesti oman painonsa verran vesimolekyylejä itseensä? Kyseessä on siis ihon kimmoisuuden ja elinvoiman kannalta tärkeääkin tärkeämpi tuote.

Caregen mesoterapiakoktailit sisältävät 14 eri vitamiinia, aminohappoja, mineraaleja ja polypeptidejä. Kyseessä on siis todellinen aktiiviaineboosti, josta iho saa sen tarvitsemia ravinteita ja kollageenin synteesin kannalta välttämättömiä aineita. Caregen -liuosta voidaan käyttää moniin eri iho-ongelmiin, kuten kuivan ihon tehokosteuttamiseen, anti-age -hoitoihin sekä epäpuhtaan ja elinvoimansa menettäneen ihon uudistamiseen.

Ennen mesoterapiahoidon aloitusta iho ja kaula voidaan puuduttaa pintapuudutteella, jolloin hoito on asiakkaalle miellyttävämpi.

 

Mesoterapiahoidon jälkeen

Neulanpistokset voivat aiheuttaa käsitellylle iho-alueelle lieviä mustelmia, punoitusta ja turvotusta. Mustelmien syntyä voi ennaltaehkäistä välttämällä syömästä tulehduskipulääkkeitä, kalaöljykapseleita tai muita veren hyytymiseen vaikuttavia lääkkeitä tai lisäravinteita ennen hoitoa. Muista ihon hyvä suojaus aurinkosuojalla hoidon jälkeen!

 

Mesoterapian vasta-aiheet

  • raskaus ja imetys
  • syöpä
  • diabetes, sydäntaudit, sappikivet tai autoimmuunisairaudet
  • sydämentahdistin
  • tartunta- tai tulehdussairaudet

HINNASTO:

Mesoterapia (neula-ruisku -tekniikka) ‒ 99€

3 x sarjakortti mesoterapia ‒ 240€

Lue lisää: Mesoterapia vs. biorevitalisaatio