fbpx

Mikroneulaus

 Mikroneulauksesta apua moneen iho-ongelmaan

Ihon mikroneulaus eli ihon ”piikitys” joko mikroneulaustelalla tai automaattisella neulauslaitteella alkaa olemaan monelle tuttu juttu, eikä vähiten hoidolla saavutettavien upeiden tulosten vuoksi. Mikroneulauksella voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia, kuten ikääntynyttä ja auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, arpia ja laajentuneita ihohuokosia. Mikroneulaus aikaansaa ihoon hallitun vaurion, jota ihon omat solut alkavat korjata. Tämä ihon korjausprosessi aikaansaa mm. kasvutekijöiden vapautumista sekä kollageenin ja elastiinin määrän lisääntymistä hoidetulla alueella. Hoidon seurauksena iho kiinteytyy ja juonteet madaltuvat seuraavien kuukausien aikana. Mikroneulaushoito kannattaa parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi toteuttaa sarjahoitona esim. 3-6 kertaa noin 6 viikon välein.

Teen mikroneulaushoidot käyttäen automaattista DrPen -neulakynää, jossa käytetään 12 piikkistä, steriiliä neulauspäätä. Automaattinen neulaus takaa entistä tehokkaamman hoidon, koska nopeasti liikkuvat neulat stimuloivat ihoa tuottamaan merkittäviä määriä uutta kollageenia ja elastiinia. Neulan pituutta ja naulausterän nopeutta voidaan säädellä ihoalueesta ja asiakkaan ihon paksuudesta riippuen. Lisäksi automaattinen neulaus on asiakkaalle käsikäyttöistä rullaa kivuttomampi vaihtoehto. Kivun tunnetta voidaan edelleen vähentää puuduttamalla ihon ja kaulan alue ennen hoitoa pintapuudutevoiteella. Puudutus on hoitolassani aina maksuton.

Käytän mikroneulaushoidon yhteydessä Caregen HSR 1% -aktiiviaineampullin, jossa on yhteensä 78 eri aktiiviainetta mm. 1% hyaluronihappoa, eri vitamiineja, aminohappoja ja peptidejä. Neulauksen jälkeen iholle levitetään vielä B3/6/9/12 -vitamiineja sisältävä steriili ampulli, jonka avulla voidaan hoidon tuloksia edelleen tehostaa. B -vitamiinit vaikuttavat mm. ihoa uudistavasti ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Hoidon jälkeen iholle levitetään vielä punoitusta rauhoittava ja kosteuttava naamio sekä loppuvoiteet.

Heti hoidon jälkeen iho punoittaa, ja tuntuma on samankaltainen kuin auringossa poltettu iho. Punoituksen kesto on yksilöllistä, mutta se kestää yleensä 12-24 tunnin ajan. Ihon käsittelyä tulisi tänä aikana välttää.

Mikroneulauksen vasta-aiheet:

  • Hyvin herkkä ja ohut iho
  • Ihoalueelle äskettäin tehdyt muut hoidot (täyteaine-, mesolanka- ja botox -hoidot)
  • Ihon keloiditaipumus
  • Verenohennuslääkitys
  • Ihossa olevat infektiot ja avohaavat
  • Aktiviinen akne tai herpes, ruusufinni
  • Ihosyöpä
  • Autoimmuunisairaudet
  • Ihoon vaikuttava lääkitys
  • Raskaus ja imetys

Hinnasto:

Mikroneulaus (DermaPen 12 -neulainen kynä) ‒ 99€

3x sarjakortti mikroneulaus ‒ 240€

Lue lisää mikroneulauksesta:

mikroneulaus – tutkitusti tehokas hoito moneen iho-ongelmaan

mikroneulaus kotona: yksityiskohtaiset ohjeet ja seerumisuositukset

Mikroneulauksen tehoa voidaan vielä lisätä kotihoitotuotteiden avulla. Kysy tästä lisää viestillä.