fbpx

Kasvojen ja huulten täyteainehoito

HYAcorp -täyteaineet ovat saksalaisen, Bioscience GmbH:n valmistamia, turvallisia ja laadukkaita hyaluronihappo-pohjaisia täyteaineita. HYAcorp face -täyteaineilla voidaan korjata kasvojen ikääntymismuutoksia mm. kohottamalla poskia ja häivyttämällä nasolabiaali- ja marionettijuonteita. HYAcorp lips:llä voidaan mm. muotoilla huulia.

Skinbooster

Skinbooster- eli biorevitalisaatiohoidolla voidaan kosteuttaa ihoa tehokkaasti ihon sisältä päin, parantaa ihon tekstuuria ja mahdaltaa juonteita. Skinbooster -hoidoissa kevyttä, ei-ristisidottua hyaluronihappogeeliä injektoidaan ihon sisään pienten mikropistosten avulla.

Mesolangat

Hoidoissa käytetyt mesolangat ovat ISO- ja CE -sertifioituja, turvallisia polydiaksonista (PDO) valmistettuja lankoja. Mesolangat hajoavat ihossa kuukausien kuluessa lisäten kollageenin ja elastiinin muodostumista. Langat kiinteyttävät ja kohottavat kasvojen piirteitä.

Mesoterapia

Mesoterapiassa ihoon injektoidaan pienin sarjapistoksin eri aktiiviaineita (vitamiineja, aminohappoja ja hyaluronihappoa). Näin tehoaineet saadaan suoraan oikeaan paikkaan lisäämään ihon kimmoisuutta ja elinvoimaa. Suositellaan 3-6x sarjana 2-3 viikon välein.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia, kuten ikääntynyttä ja auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, arpia ja laajentuneita ihohuokosia. Mikroneulauksessa käytän automaattista DrPen -neulakynää.

Kemialliset kuorinnat

Ihon kemiallisia kuorintoja eli happohoitoja käytetään ihon värin ja pinnan tasoittamiseen, ihon uudistamiseen ja kirkastamiseen, aknearpien hoitoon ja juonteiden tasoitukseen. Tehokkaina happohoitosarjoina Medicalia Skincare ja Denova Pro.

Kasvohoidot

Kasvohoidot sisältävät puhdistuksen ja kuorinnan (timantti/UÄ-laite/entsyymi), seerumin, kasvo-, kaula- ja dekolteehieronnan sekä loppuvoiteet. Kiinteyttävään kasvohoitoon kuuluu lisäksi punainen LED -valohoito ja täydelliseen kasvohoitoon silmänympäryshoito.

Jalkahoidot

Kaikkiin jalkahoitoihin kuuluu kylvetys, känsien ja kovettumien poisto, kynsien hoito ja lakkaus sekä jalkojen ja säärten hieronta. Teen jalkahoitoja myös erityisryhmille, kuten diabeetikoille.