fbpx

Skinbooster

Ihon biorevitalisaatio eli skinbooster -hoito tarkoittaa kevyen, ei-ristisidotun hyaluronihappogeelin injektointia ihon sisään pienten mikropistosten avulla. Toimenpiteenä skinbooster -hoito muistuttaa mesoterapiaa, mutta näillä kahdella on kuitenkin selvät eronsa. Lue lisää täältä!

Käytän skinbooster -hoidoissani kahta eri Lumineran skinbooster -tuotetta: Luminera Hydryal 2% pinnallisempiin juonteisiin ja Luminera Hydryal 3% keskisyviin juonteisiin (1.25 ml ruiskut). Nämä molemmat tuotteet sisältävät ei-ristisidottua hyaluronihappogeeliä. Lumineran Hydryal -skinboosterit sisältävät hyaluronihapon lisäksi mannitolia, joka suojelee ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja pidentää tulosten kestoa.

Skinbooster -hoidossa kyse ei ole varsinaisesta täyteainehoidosta, koska kasvojen muoto ei muutu eikä kudosten tilavuus lisäänny. Hyaluronihappo kerää ympärilleen kosteutta, jolloin tuloksena on ihon kosteutuminen, tasoittuminen ja ihon tekstuurin paraneminen. Mikropistokset myös stimuloivat ihossa olevia fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin ihossa olevat pienet juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy.

Skinbooster -hoitoja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle, tai ainoastaan ongelmakohtiin, kuten silmien ympäristöön, huulten pystyjuonteisiin, kaulan, dekolteen tai kämmenselkien nuorentamiseen. Skinbooster -hoidolla voidaan myös syväkosteuttaa huulia. Yhdellä hoidolla saadaan jo ihon kuntoa selvästi parannettua, mutta pysyviin tuloksiin päästään sarjahoidolla (2-3 kertaa 2-3 viikon välein). Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

 

Kolmen skinbooster-hoidon jälkeen:

  • iho tuntuu ja näyttää aikaisempaa pehmeämmältä, tasaisemmalta ja kiinteämmältä
  • ihon sävy on kirkas ja tasaisen värin
  • ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai hävinneet
  • aknearvet eivät näy yhtä selvästi kuin aikaisemmin

 

Hoidon jälkeen:

Hoidon jälkeen ihossa on näkyvillä pieniä kohoumia, jotka häviävät injektointimenetelmästä ja injektiokohdasta riippuen 1-3 päivän kuluessa. Ohuilta ihoalueilta, kuten silmien ympäriltä ja kaulalta, aineen poistumiseen menee pidemmän aikaa kuin paksummilta ihoalueilta. 1ml:n ruisku riittää yhden isomman tai kahden pienen alueen hoitoon.

 

Skinbooster -hoidon vasta-aiheet:

  • autoimmuunisairaudet
  • ei-hoitotasapainossa oleva vakava perussairaus
  • verenvuototaipumus ja veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys (esim. Marevan)
  • ihosairaus tai tulehdus hoitoalueella
  • raskaus/imetys
  • alle 18 vuoden ikä